Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Свободно време » Кафенета и сладкарници » Арт Кафе Театър
Продажба на
употребявани автомобили

Профил
Арт Кафе Театър
Арт Кафе Театър

пл. "Свобода" №4
в сградата на Драматичен театър Русе
Телефон 0899 57 19 47, 0897 941 742


На чаша фреш и ароматно кафе в лятната градина на Арт Кафе“Театър“ на площад „Свобода“ в Русе

Отвориха отново обновеното Арт кафе“ Театър“ в сградата на театралния комплекс на Русе Доходно здание

Фейсбук Art Kafe Teatur

Съвсем по друг, осъвременен стил изглежда от вътре Арт кафе Театър днес. Съхранило уютът и спокойствието на старата сграда, заведението предлага нова съвременна визия на посетителите си. За това имат заслуга всички по веригата, от дизайнера до изпълнителите. С вкус и естетична норма са подбрани в цветово и качествено отношение интериорните мазилки, съчетани най-малко в две версии. Художественото осветление пък подчертава естествения овал на бара и в отделните студия, както съчетаните дамаски на мебелировката.

Стилът на предлаганите тук напитки и храна е доста различен идейно осъвременен. В Арт кафе „Театър“ може да опитате чаша качествено кафе или чай от известната немска марка „ТЕ“в почти пълната гама видове. Съчетанието става завладяващо в компанията на добър приятел или колега, независимо през кое време от деня ще го посетите.

Принципно политиката на собствениците е насочена към активните русенци и гости на града, затова в заведението се предлага най- доброто:
  • от гамата високо алкохолни напитки и различни видове коктейли
  • и се премине през разнообразие от видове наливна и бутилирана бира
  • допълнено от подбрани предимно български вина, в различно количество и шампанско
  • за ободряващите и топли напитки, към които се присъединяват различните типове кафета, домакините подбират кафето с най- добро качество
  • предлагат се също и в момента приготвени фрешове и други бутилирани напитки.
Тук посетителите могат да си поръчат храна от така наречената „лека кухня“, приготвена на място. Най - търсени на първо място са многообразните видове пици, сандвичи, по различен начин подготвени картофи, различни сухи мезета , пилешки фантазии.

В Арт кафето Театър посетителят може да разчита на прясно сготвената и с качествени продукти храна. За по специалните вкусове е предвидено „Промо меню“, включващо предястия с кулинарни изкушения.

Арт кафе Театър в Доходното здание е подходящо място за Вашия избор! Подходящо е за делови срещи, защото освен коректното обслужване, спокойната атмосфера и добрата храна и напитки, на активно работещите посетители имат високоскоростен достъп до интернет.

Заведението разполага с петдесет места, на две нива. Това създава удобства за семейни и приятелски неформални срещи, празненства и именни дни, с които изобилства българския януарски календар. Организират се и семпли фирмени партита.

Екипът предлага също кетъринг услуги по различни поводи.

С настъпването на зимата, Арт кафе Театър става уютно място за организирането и на малки новогодишни тържества, а защо не и посрещане на Нова година. Заведението е на площад „Свобода“. В непосредствена близост до него стават градските новогодишни тържества, съпроводени от поздравления, фойерверки и заря. Затова то може да бъде основание за особени и основателни предпочитания на русенци и гости на град Русе . На 31 Декември заведението ще работи и ще посреща гостите си след предварителна заявка. Очакват Ви!


 
 2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info