Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Инфо » "Топлофикация-Русе" ЕАД лицензиран топлинен счетоводител
Продажба на
употребявани автомобили

Профил
"Топлофикация-Русе" ЕАД лицензиран топлинен счетоводител
"Топлофикация-Русе" ЕАД  лицензиран топлинен счетоводител

ул. „Боримечка” №43
стая 14
Телефон 082/ 88 35 72
Web страница Интернет страница


Топлофикация Русе има удоволствието да Ви уведоми, че с Решение № Р-35 / 02.12.2010 г. е вписана в Публичния регистър към Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, на лицата, имащи право да извършват услугата "Дялово разпределение на топлинна енергия". Дружеството е лицензирано за работа с уредите на водещата в отрасла фирма „SIEMENS”.

С избора си на Топлофикация - Русе Вие получавате гаранция, че дяловото разпределение на топлинна енергия за Вашата сграда ще се извършва от високо квалифицираните ни специалисти и енергията, разпределена за всеки отделен имот ще е в съответствие на действащите в Република България закони, с уреди с доказано качество.

Нашата оферта:

1,00 лев с ДДС за отчет на разпределител /или топломер/ на месец за отоплителния период.

1,00 лев с ДДС за отчет на водомери на месец (независимо от броя водомери във Вашия имот).

Необходимият документ за включване в системата "Дялово разпределение на потребената топлинна енергия" е Протокол от събрание на етажната собственост с подписи на над 67% от собствеността за избор на Топлофикация Русе.


Пълна информация може да получите в офиса на Топлофикация Русе ул. „Боримечка” №43 стая 14 и на телефон 88-35-72
2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info