Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Образование » Езикови центрове » Езикова школа "Фарос"
Продажба на
употребявани автомобили

Профил
Езикова школа "Фарос"
Езикова школа "Фарос"

ул. "Църковна независимост" №2А
етаж 1
Телефон 082/822821
Телефон 087 733 48 10
E-mail
Web страница Интернет страницаБезплатни преговорни часове по английски и немски език във "ФАРОС"-Русе за 15-та поредна година помагат за плавния преход към училищните дни . Занятията са много ползотворни и протичат в приятна творческа атмосфера.  Може да се включат всички деца и ученици, които проявяват интерес към езиковото обучение.

Ако не сте сигурни в езиковото си ниво, може да се възползвате от безплатните градирани езикови тестове, създадени от експертите на Стратигакис Груп.


Записване за часовете не е нужно, а за индивидуален тест може да заявите час на 0877334810 или 082822821. Преговорните часове ще продължат до края на месец септември.

Ето и графикът на занятията по английски език:

Завършен 1-ви клас или детска градина: вторник/ четв. 18.00
Завършен 2-ри : понеделник/сряда 18.00
Завършен 3-ти : вторник/четвъртък 17.00
Завършен 4-ти : понеделник/сряда 17.00
Завършен 5-ти : понеделник/сряда 17.00
Завършен 6-ти : понеделник/сряда 16.00
Завършен 7-ми : вторник/ четв. 15.00
Завършен 8-ми : вторник/ четв. 16.00
Завършен 9-ти : вторник/ четв. 14.00
Завършен 10-ти: вторник/ четв. 15.00
Завършен 11-ти : вторник/четв. 16.00


ПРЕГОВОРНИ ЧАСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК - ВСИЧКИ НИВА: сряда, от 18 до 19.20 ч.

Фарос е първата и най-голяма верига училища за чужди езици, която вече 25 години се развива изключително успешно на българския пазар.

Доказателства за безкромпромисното качество на образование, което предоставяме във всички свои центрове са сертификатът за качество ISO 900-2008 и нашата лицензия като Център за професионално обучение и квалификация към Министерски Съвет. Именно високото качество на обучение е гаранция за успешното усвояване на знанията. То допринася за престижа, с който се ползва компанията сред хилядите си клиенти.

Училища ФАРОС са част от E.G.Strategakis Group - образователна институция с дейност в 10 европейски държави.

- - -

КУРСОВЕ  за  подготовка за  TOEFL и SAT на високо ниво и пробни тестове за изпита ТОЙФЕЛ в Русе!

 

Сертификат на Кеймбридж в Русе. Може да положите CAE и FCE, а също и PET, KET или YLE в Училище Фарос – Русе! *

 

Подготовка за Test DaF. Курс по немски за кандидатстване в университети в Германия и Австрия.

Пробни тестове за изпита Тест ДаФ в Русе!


Безплатно определяне на езиковото ниво по немски и английски.

 

НОВО!  НОВО!     Курсовете по английски за деца и ученици с модерна интерактивна система за обучение и онлайн тестване.

Започват нови курсове ЗА ВЪЗРАСТНИ по английски, немски и френски език.

 

* Фарос” е оторизиран вътрешен център за провеждане на изпитите на Кеймбридж - Cambridge ESOL Examinations. Сертификатите на Кеймбридж важат за цял живот. Символ на висок престиж, те Ви дават голямо предимство при Вашето кандидатстване в чужбина, следване, следдипломна квалификация и кариера. Вече за четвърта поредна година може да се явите изпитите на Кеймбридж и в Русе - в местния клон на училище „Фарос”.

За регистрация за изпит на Кеймбридж в Русе: телефон (082) 822 821Езикова школа "Фарос" - Русе организира кампания за определяне нивото на владеене на английски език, съгласно Европейската Eзикова Pамка ( Common European Framework ).

Кампанията се финансира от " Стратегакис Груп" , чаcт от която е училище " Фарос" . " Стратегакис Груп" ( Educational Group E.G. Strategakis s.a. ) е една от най- старите и големи частни образователни инстанции в Югоизточна Европа.

Разполага с учебни центрове, научно-изследователски център, чуждоезикова библиотека и университет -- Сити Колидж, който е филиал на Университета Шефийлд. " Фарос" е първото частно училище в България, чиято система за управлениe на качеството съответства на международния стандарт ISO 9001- 2000.

Поканени са за участие в кампанията са най- вече учениците, които желаят да се явят на изпита TOEFLiBT или на изпитите, администрирани от Cambridge University- FCE, CAE и CPE. Участие могат да вземат и всички студенти и работещи с амбиции в чуждоезиковото обучение.
Тестовете за проверка на нивото могат да бъдат положени след предварителна заявка по телефона.
Продължителността на теста е 1. 30 час.
Работно време

Всеки ден от 9.00 - 13.00 и от 14.00 - 18.00 часа
Почивен ден  Събота и Неделя

2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info