Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Стартира пролетното екоучилище на Международно дружество "Елиас Канети" - Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Стартира пролетното екоучилище на Международно дружество "Елиас Канети" - Русе

05 Април 2012 11:40:27

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

От 9 до 12 април в РБ "Л. Каравелов" ще се проведе пролетното издание на детското екоучилище на МД "Елиас Канети", което организаторите са нарекли „Пъстротека“. Занятията на Детския екоклуб "Ела" при Дружеството, в които могат да участват деца от 1 до 4 клас, ще се провеждат всеки ден от 10.00 до 12.30 ч.
И през този сезон ръководителите на екоклуба Мая и Бисер Станиславови са подготвили атрактивна образователна програма, тематично свързана с един от най-светлите християнски празници – Великден. Игри, забавления, много нови знания и творчески занимания очакват участниците в екоклуба, а темите, по които те ще работят, са „Съкровищата на Земята“, „Топлина и светлина в зелено“, „Жълто, зелено, синьо“ и „SOS за дивата природа“. Пролетното издание на детското екоучилище се реализира по проект "Човек, технологии, околна среда".

Източник: РБ "Л. Каравелов"


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...