Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » 8 фолкзвезди пристигат за "Пайнер" - турнето в Русе на 9-ти август
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

8 фолкзвезди пристигат за "Пайнер" - турнето в Русе на 9-ти август

25 Юли 2006 08:05:00

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

На 9 август от 20.30 часа Градският стадион в Русе ще бъде място за голям фолкконцерт. Той е част от турнето на фолкзвездите от "Пайнер" през тази година в България.


Националното турне "Планета Прима 2006" е едно от най-крупните и безспорно най-очакваното събитие за лятото на тази година. Дори да не сте запален фен на попфолка, това не е нещо, което не можете да си позволите да пропуснете. След феноменалния успех на турнето през лятото на 2004 и 2005-та година, едва ли някой би изтървал концерта в най-близкия град. От първи август стартира националното турне "Планета Прима" на звездите от "Пайнер мюзик". Концертите са на стадионите в 15 български града. Осем от най-обичаните изпълнители на музикална компания "Пайнер": Гергана, Емилия, Ивана, Камелия, Анелия, Райна , Малина и Преслава, ще изпеят хитове от репертоара си. При участието си в спектакъла всяка от звездите ще изпълни 20-минутен микс от свои песни. Нещо повече, всяка от звездите е записала и нови песни, които ще изпълнява само на концертите от турне "Планета Прима 2006". Три балета ще допълват атракцията на сцената. Балет "Магия", балет "Модел" и балет "Ню екс". Водещ на концертите е Драгомир Драганов.

В амбициозната задача да представи най-добрия спектакъл фирма "Пайнер" ще предложи най-добрите и най-доброто, което се намира у нас за подобен род зрелища. Сцената отваря око към публиката над 20 метра, а е дълбока над 10. Общата озвучителна мощ е близо 80 киловата. Повече от петстотин осветителни тела заливат сцената с водопад от разноцветни светлини. Четири тира пренасят тоновете оборудване. Керванът се допълва от 5 лекотоварни камиона, автобус, 5 пътнически микробуса и около 40 леки автомобила. Над 150 човека технически персонал се грижат за всичко свързано с шоуто на звездите. Всеки ден, независимо дали вечерта ще има концерт, екипи на "Планета" ТВ документират ставащото в концертните градове. Всяка вечер музикалният канал излъчва половинчасови репортажи за зрителите си.

Билетите за концерта ще се продават със специални цветни флаери, което ще гарантира на зрителите, че ще бъдат допуснати на стадионите. Идеята за националното турне "Планета Прима 2006" е концертите да бъдат посетени от всички желаещи, затова цената на билетите е напълно достъпна за всеки. Тя, както и преди година е само 3 лева. На всички концерти ще бъде разрешено носенето и снимането само с любителски фотоапарати, независимо дали са цифрови или с лента. Желаещите да се снимат с певиците ще могат да направят това само преди концертите на местата за срещи с феновете. Преди всеки концерт певиците ще отделят време за срещи с най-запалените си фенове. Във всеки град ще има среща с една или с няколко от звездите на турнето, които ще раздават автографи и ще теглят жребий за наградите на "М-тел". Освен това във всеки от градовете на "Турне 2006" ще има и втора промоция на "Нестле" на която феновете ще могат да се срещнат с Гергана.Източник: Пайнер


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 23 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...