Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Зимно екоучилище започна днес в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Зимно екоучилище започна днес в Русе

27 Декември 2011 15:34:59

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Зимното издание на Детското екоучилище по проект "Човек, технологии, околна среда" на Международно дружество "Елиас Канети" започна днес в Русенската библиотека. Занятията на Детския екоклуб "Ела" при дружеството, в който участват деца от 1 до 4 клас, се провеждат всеки ден от 10.00 до 12.30 ч. и ще продължат до 30 декември.
И през този сезон ръководителите на екоклуба Мая и Бисер Станиславови са подготвили атрактивна образователна програма. През първия ден малките еколози си направиха екодрехи от найлонови торбички, изработиха оригинални фигурки от глина и научиха какви са връзките между живите организми и средата, която обитават.
Темите, по които ще работят децата до края на седмицата, са разнообразни и интересни: „Ново от старо“, „Работа с природни материали“, „Биоразнообразие“, „В очакване на Новата година“ и др. След зимното екоучилище, през месец април, отново в библиотеката, ще се организира Великденско екоучилище.

Източник: РБ "Л. Каравелов"


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...