Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Икономика » Нов цех открива фирма „„Делта Текстил България” ЕООД в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Нов цех открива фирма „„Делта Текстил България” ЕООД в Русе

09 Септември 2011 18:24:49

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Нов цех със затворен производствен цикъл на фирма „„Делта Текстил България” ЕООД със седалище в гр. Русе – дъщерна фирма на „Делта Галил Индъстрийз” Израел ще бъде официално открит във вторник в Русе. Той е изграден тази година към вече съществуващата производствена база на „Делта текстил България” ЕООД в Русе. Макар и не голяма по размери, цехът е създаден според последните стандарти за устойчиво развитие. Проектът кандидатства за оценяване по програмата LEED на Американския съвет за устойчиво развитие.

В него ще бъдат инсталирани високо технологични производствени мощности, предназначени за производство на иновативни продукти, които тепърва ще бъдат представени на световния пазар. Технологията за производството им е патент на компанията и ще бъде въведена в експлоатация за първи път в този нов цех.

Горепосочените машини извършват едновременно 2 характерни за този тип производство дейности. Това което допринася за високата им енергийна ефективност, на база на което „Делта Текстил България” ЕООД кандидатства за субсидия по Европейска програма за Енергийна ефективност.

Друга важна характеристика е, че производственият процес е организиран на базата на последните тенденции за непрекъснат поток на продукцията, даващ възможност за своевременно реагиране в отговор на бързо променящите се изисквания на пазара.

„Делта Текстил България” ЕООД е част от българската лека промишленост от 2002г. с основна дейност производство на чорапи за износ. Наши основни клиенти са едни от утвърдените на световния пазар марки за спортни стоки.

Източник: Тази новина е добавена от RuseInfo.net Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 24 Май 2018 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...