Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Международният влак от Букурещ за Солун с промяна в разписанието заради стачката в Гърция
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Международният влак от Букурещ за Солун с промяна в разписанието заради стачката в Гърция

11 Март 2010 09:32:11

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Във връзка с обявената за днес 24-часова стачка в Гърция, временно се променя организацията на движение на международните влакове между България и Гърция.
По тази причина вчера международният влак „Румъния” от Букурещ /минава през Русе/ за Солун (през София) пътуваше само до София. Тази сутрин същият влак, който пътува по обратното направление (от Солун за Букурещ), замина за Букурещ от Централна гара София, вместо по обичайното си разписание от гарата в Солун. За клиентите на националния железопътен превозвач, които ползват тези два международни влака за пътуване на територията на страната, бе осигурен влак в състав от два второкласни вагона, който пътува по обичайното разписание на международните влакове от София до Кулата и обратно. Във връзка със стачката днес няма да се движат двата сутрешни международни влака, както и двата следобедни международни влака, които пътуват между София и Солун. „Български държавни железници” ЕАД възстановяват сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с отменените влакове за Гърция.

Източник: БДЖ


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 25 Май 2018 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...