Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Международният влак от Букурещ за Солун с промяна в разписанието заради стачката в Гърция
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Международният влак от Букурещ за Солун с промяна в разписанието заради стачката в Гърция

11 Март 2010 09:32:11

Реклама
Концерт на Zucchero в Булстрад Арена РусеРусенски университет 2016 г.

Във връзка с обявената за днес 24-часова стачка в Гърция, временно се променя организацията на движение на международните влакове между България и Гърция.
По тази причина вчера международният влак „Румъния” от Букурещ /минава през Русе/ за Солун (през София) пътуваше само до София. Тази сутрин същият влак, който пътува по обратното направление (от Солун за Букурещ), замина за Букурещ от Централна гара София, вместо по обичайното си разписание от гарата в Солун. За клиентите на националния железопътен превозвач, които ползват тези два международни влака за пътуване на територията на страната, бе осигурен влак в състав от два второкласни вагона, който пътува по обичайното разписание на международните влакове от София до Кулата и обратно. Във връзка със стачката днес няма да се движат двата сутрешни международни влака, както и двата следобедни международни влака, които пътуват между София и Солун. „Български държавни железници” ЕАД възстановяват сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с отменените влакове за Гърция.

Източник: БДЖ


 Какво е e-mail бюлетин?
2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...