Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » "Промед" лекува със силата на природата
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

"Промед" лекува със силата на природата

13 Февруари 2010 17:53:52

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

100 % натурален продукт, инакална комбинация от мед, пчелен восък, прополис, кедрово масло и масло от тиквено семе и сибирска облепиха, като всяка съставка е многофункционална сама по себе си, а в комбинация въздействат мощно и благотворно на човешкия организъм. Така завчера в хотел "Космополитън" д-р Марияна Николова представи балсама "Промед", който сега стъпва на българския пазар. Той е продукт на украинското Научно - производствено предприятие "Укрпроминвест-05" и притежава съответните разрешителни за разпространени ев България от нашето Министерство на здравеопазването. Балсамът съдържа всички видове витамини и провитамини и почти цялата Менделеева таблица като микроелементи, няма странични ефекти и единственото противопоказание за приема му е алергията към пчели или пчелни продукти, каза д-р Николова. Има противовъзпалително, болкоуспокояващо, детоксикиращо, имуностимулиращо действие и е особено полезен при социалнозначими заболявания като хипертония, исхемична болест на сърцето, диабет, остеопороза и др.

"Имам лични впечатления от жена с тежка форма на дискова херния със силен болков синдром, тръпнене и схващане на мускулите. След 20 - дневен прием на балсама тръпненето и схващането бяха изчезнали, а болката беше започнала да намалява", с този пример д-р Николова подкрепи уникалните свойства на хранителната добавка. Балсамът се приема вътрешно, външно болното място може да се третира един път вечер. Той се пие заедно с назначените лекарства, като постепенно техните дози намаляват след консултация с лекар, уточни д-р николова. До 1 - 2 месеца се очаква в Русе да бъде определена аптека, където ще се продава "Промед". Дотогава желаещите да го купят могат да направят заявка на телефон 0885 325 956. Доставката е с наложен платеж.

Повече по темата вижте тукИзточник: Тази новина е добавена от Вестник Утро Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 20 Април 2018 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...