Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Еко-предмети от деца на Коледен благотворителен базар
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Еко-предмети от деца на Коледен благотворителен базар

21 Декември 2009 15:19:56

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Международно дружество „Елиас Канети” и Каритас-Русе организират Коледен благотворителен базар на еко-предмети за кампания "АНГЕЛСКА ЕЛХА".
Подаръците са изработени от деца от еко-клуб "Ела" при Дружеството, както и от момичета и момчета от часовете по религия при СОУ за европейски езици "Св. Константин Кирил-Филисоф" и арт-клубовете на Каритас-Русе в Център "Милосърдие". Разпродажбата ще се проведе на 23 декември, сряда, от 10 до 18 ч във фоайето на Театъра (Доходното здание).

Ангелска елха® е кампания на Prison Felowship International (PFI), с основна цел насърчаване на близките семейни взаимоотношения между лишените от свобода и техните семейства. Инициатори и организатори и тази година са ДРУЖЕСТВОТО ЗА РЕЛИГИОЗНА И ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА НА ЛИШЕНИТЕ ОТ СВОБОДА (ДРОПЛС), КАРИТАС Русе и Международно Дружество „ЕЛИАС КАНЕТИ”.
Ангелска елха® се реализира без наличен финансов ресурс и разчита изцяло на дарения от общността под форма на финансови средства или материали, подходящи за изработването на коледни подаръци за деца от 0 до 18-годишна възраст и на доброволчески труд.

Източник: МД "Е. Канети"


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...