Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла, трима са загинали в русенски лек автомобил
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла, трима са загинали в русенски лек автомобил

15 Декември 2009 18:29:02

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Тежка катастрофа стана на пътя Русе - Бяла. Според първоначалната информация, около 14.50 часа, инцидентът е възникнал в района между с. Обретеник и гр. Две могили (пряк разклон за с. Екзарх Йосиф), ударът е бил между ТИР и лек автомобил. Първите данни от свидетели на мястото са за трима загинали в лекия автомобил.
Изпратени са екипи на МВР.
Според първоначалните доклади от полицейските служители, от мястото на инцидента, катастрофата е станала на 30-ти км по пътя Русе – Бяла. Вероятно лекият автомобил с марка “Опел Вектра” с русенска регистрация, е предприел изпреваррване в условия на намалена видимост (мъгла) и когато е навлязъл в насрещното движение се е ударил челно в ТИР “Скания” със софийска регистрация, с прикачено полуремарке, който е преминал през опела. След удара товарното возило е излязло от пътното платно, вдясно, по посоката си на движение (към Бяла) и се е преобърнал. В лекия автомобил са загинали на място трима човека, сочат първите данни. Извършва се оглед на местопроизшествието от дежурна група от ОД МВР - Русе, предстои изясняване самоличността на хората в лекия автомобил, както и всички данни и факти, касаещи произшествието. Движението по пътя не е спряно, извършва се в едната лента.
Източник: Пресцентър МВР - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 25 Май 2018 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...