Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » „ЕКОлосветско пътешествие” завършва с конкурс и награди в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

„ЕКОлосветско пътешествие” завършва с конкурс и награди в Русе

23 Ноември 2009 13:20:13

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

На 25 ноември, сряда, от 16.00 ч детският екоклуб към Международно Дружество „Елиас Канети” ще връчи награди за най-добра рисунка на второкласници от СОУ за европейски езици „Константин-Кирил Философ”. Задачата на малчуганите беше чрез картини да пресъздадат характерната околна среда на различни животни от всички точки на Земята. Творбите на малките художници вече са подредени във фоайето на училището и радват преподаватели, съученици и родители.
Журито в състав: проф. д-р Пенка Ангелова от МД „Елиас Канети”, Добромира Николова, директор на СОУЕЕ „Константин-Кирил Философ” и Бисер Станиславов, ръководител на екоклуба имаше трудната задача да избере най-добрите рисунки от конкурса „ЕКОлосветско пътешествие”. Надпреварата е част от програмата на „Пътуващия екоклуб” на МД „Елиас Канети”, чиято основна цел е по достъпен начин да запознае малките граждани с проблемите на околната среда, на опазването на природата и всичко останало, свързано със съвременната екология.

Източник: МД "Е. Канети"


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...