Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Монголското консулство изкова нов "Параграф 22"
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Монголското консулство изкова нов "Параграф 22"

01 Юли 2009 13:31:12

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Жалбата на "Ред, законност и справедливост" за неправомерна агитация в т. нар. Монголско консулство е оставена без уважение, защото според нас няма нарушение на Закона за избор на народни представители, каза вчера председателкат ана РИК Милена Хинкова. По време на проверката обаче от РИК са установили, че договорът, с който държавният имот е даден от областта под наем на асоциация "Азиатски икономически форум", забранява преотдаването на трето лице. А сега офисът в бившата Концертна дирекция на "Александровска" се ползва от НДСВ за предизборен щаб.

Затова от РИК са пратили сигнал до областта, за да вземе мерки: "Преотдаването е по същество нарушаване на договора за наем и е основание за развалянето му", обяснява Хинкова. Същият сигнал е пратен и до Сметната палата. Наблюдатели на публичния живот вече се обзалагат, че от сигнала няма да последва нищо, защото и областта, и сметната палата са оглавявани от кадри на НДСВ. Областният управител Мария Димова в момента дори е жълт кандидат за депутат, а Беев правеше партийна кариера именно в царската партия, преди да стане шеф на палатата в Русе.Източник: Тази новина е добавена от Вестник Утро Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 23 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...