Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Дружество „Канети” събира малчугани в еко клуб
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Дружество „Канети” събира малчугани в еко клуб

21 Април 2009 10:13:57

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Утре, 22 април, Световен ден на Земята, ще се състои първата среща на детски еко клуб към Международно дружество „Елиас Канети”. Първото събитие на клуба е празник, посветен на Деня на Земята. В него ще се включат деца в предучилищна и начална училищна възраст. Малчуганите ще се запознаят с идеята за опазване на околната среда и проблемите пред човечеството днес чрез забавни игри, апликации и моделиране с природни материали. Забавна игра ще ги научи как и защо се налага да се събира разделно боклука. Работата на клуба е част от проекта на Международно дружество „ Елиас Канети” за гражданско образование с финансовата подкрепа на немската фондация Реновабис. Целта е малчуганите от малки да се включват в подобни занимания, на чиято основа да градят екологично съзнание и отговорно отношение към околната среда. В по-късен етап в екологичната дейност ще се включат и по-големи ученици от началната училищна възраст.

Източник: МД "Е. Канети"


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...