Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Икономика » "Нетуъркс" пуска томбола за старта на "Интерлев"
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

"Нетуъркс" пуска томбола за старта на "Интерлев"

23 Февруари 2009 11:06:30

Реклама
Инсес - наех си облакРусенски университет 2016 г.

Преносим компютър, цифров фотоапарат, безжичен рутер или безплатен интернет за три месеца могат да спечелят абонатите на "Нетуъркс България", които от днес до първи май се възползват от новата ваучерна програма "Интерлев". В този период те могат да спестят по 1 лев от месечната си сметка, ако изберат да заплатят онлайн. Ваучерите "Интерлев" ще се продават от днес в офисите на "Нетуъркс", а в скоро време ще могат да се купят и в магазини, търговски вериги, бензиностанции и други. Така абонатите ще си спестят ходенето до касите на компанията, като превеждат онлайн парите чрез страницата http://clients.networx-bg.com
Те ще могат да поддържат необходимата наличност в Интерлев сметката си и да заплащат за интернет, телевизия или телефон, без да излизат от дома си. Всеки зареден Интерлев дава един шанс за печалба от томболата, обясни маркетинг мениджърът на "Нетуъркс" Димитър Димитров. Имената на печалившите ще бъдат изтеглени на 1 май.

Източник: Тази новина е добавена от Вестник Утро Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 28 Октомври 2016 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...