Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Нов сървър по ОПАК ще подобри административното обслужване на русенци
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Нов сървър по ОПАК ще подобри административното обслужване на русенци

11 Февруари 2009 15:49:00

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Днес кметът на Община Русе Божидар Йотов подписа договора за реализация на проекта „Повишаване на капацитета на администрацията в Община Русе за ефективно сътрудничество с бизнеса при осъществяване на местното икономическо развитие”. Проектът е разработен заедно с Агенцията за устойчиво развитие на Русе и региона и се финансира от Оперативна програма „Административен капацитет”, приоритет "Добро управление” на Министерството на държавната администрация и административна реформа. Той е на обща стойност 511 784 лева. Целта му е подобряване достъпа на бизнеса до всички услуги, които Община Русе осигурява. Предвижда се създаването на сървър, който да осигурява он-лайн достъп до различни документи като заявки, формуляри, статистика и др. Служителите на общинска администрация ще преминат курсове на обучение за по-добро познаване на нормативната база, поведение и комуникация. В рамките на проекта ще бъде реализиран обмен на добри практики между общинските съвети на различни общини. Реализацията на програмите е за срок от една година.

Източник: Тази новина е добавена от Община Русе Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 25 Май 2018 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...