Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Международният младежки фестивал на изкуствата "Музите" ще се проведе през август на четири фестивални сцени
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Международният младежки фестивал на изкуствата "Музите" ще се проведе през август на четири фестивални сцени

05 Юни 2008 11:09:19

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

В общинския отдел „Култура” постъпи информация за предстоящото трето издание на Международния младежки фестивал на изкуствата "Музите", който ще се проведе в периода 20 - 30 август 2008 г. Той се организира от сдружение "Музите" и Туроператор "Еспас" и се провежда под патронажа на Министерство на културата, което финансово подпомага деца - лауреати на национални и международни конкурси по програма за закрила на деца с изявени дарби.


ММФИ "Музите" няма състезателен характер. Участниците получават дипломи и подаръци от организатори и спонсори.
Фестивалните дни се превръщат в арт-работилница и форум на изкуствата, посредством концерти, спектакли, изложби и презентации.


ММФИ "Музите" съчетава в себе си летен отдих при преференциални условия, сценични изяви и креативни творчески контакти. Четири са фестивалните сцени: Бургас, Созопол, Приморско и Лозенец. Организаторите подготвят уъркшопове, семинари, лятна академия, дискотеки и анимации за участниците, които допълнително ще обогатят емоциите.


ММФИ "Музите" е своеобразен мост между млади таланти и голямата сцена, а връзката с празници на изкуствата "Аполония" е показателна за приемствеността на посланията на фестивалите. Третото издание на фестивала е отворено за нови участници от всички области на изкуствата. Заявки за участие до момента са подали артистични организации от Русия, Полша, Индия, Грузия и Сърбия.


Записвания за участие в ММФИ "Музите" 2008 г. се приемат на e - mail: pr_muzite@abv.bg, който може да бъде изтеглен от сайта на фестивала - muzite.orgИзточник: Тази новина е добавена от Община Русе Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...