Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Бившият моторен кораб "Русе" на "Дунав турс" със сменено име и закотвен край Антверпен
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Бившият моторен кораб "Русе" на "Дунав турс" със сменено име и закотвен край Антверпен

29 Юни 2017 13:05:37

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Моторен кораб „Русе“, който преди два месеца за последно отплава от понтона на русенската компания „Дунав Турс“, вече е пуснал котва в белгийският град Антверпен. Новото му име е Le Forbidable , което в превод означава прекрасен. Въпреки това , собственикът му Марк Геертс е оставил и старото име „Русе“, което стои на корпуса на кораба.
„Трудно се разделихме с нашия кораб, но се радваме , че новият собственик го използва по предназначение. От петък до неделя с него се правят кратки пътувания до Амстердам или Ротердам. На борда има четири конферентни зали, а всичко останало е запазено. В момента сме в най-активната част от туристическия ни сезон, а наши кораби плават по реките Дунав, Рейн, Майн, Мозел. Затова, че всяка реклама, свързана с Русе, за нас е чест и престиж. И всеки турист или участник в партита, които се организират на борда на кораб „ Le Forbidable“, вижда огромния надпис ROUSSE“, каза г-жа Катя Стоянова, главен изпълнителен директор на дружеството.
За първа година м/к Ариана ще приключи навигационния сезон с круиз за български гости от Виена до Будапеща и през Пасау обратно до Виена – общо през четири държави и три столици. Круизът се радва на много голям интерес и всички кабини са продадени още в началото на лятото.

Източник: Дунав турс Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 17 Януари 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...