Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » 120 пасажерски кораба ще бъдат посрещнати на понтона на "Дунав турс" в Русе тази година
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

120 пасажерски кораба ще бъдат посрещнати на понтона на "Дунав турс" в Русе тази година

23 Май 2017 13:25:01

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

В разгара на круизния туризъм по река Дунав, от русенската компания „Дунав турс“ АД подготвят изненада за своите туристи. В четвъртък в Русе ще акостира обновеният кораб „Елегант Лейди“. Той ще бъде посрещнат от градския духов оркестър от мениджърския екип на компанията и от Катя Стоянова - главен изпълнителен директор на дружеството. Специално обедно меню с шопска салата, пълнени чушки и баница ще бъде предложено на пасажерите. „Успяхме да реновираме кораба според последните изисквания на круизния пазар. В холандската корабостроителница Ден Брейн поставиха френски прозорци на горната палуба, а всички останали кабини са с изцяло нова визия и обзавеждане. Инвестицията е голяма, но си заслужава, защото туристите вече искат освен добро обслужване и лукс. Работим с немския туроператур Плантурс&Партнер ГмбХ, който чартира кораба и оттам дадоха много висока оценка на това, което сме направили. Факт е, че „Елегант Лейди“ е с най-голяма заетост и с най-дълъга продължителност на навигационния сезон. Освен обичайната заетост от края на месец март до началото на месец ноември, маркетинговият отдел на компанията е договорил допълнителни четирсет и един дни от края на ноември до началото на януари 2018 година“, каза Катя Стоянова- главен изпълнителен директор на „Дунав турс“ АД. И през този сезон сред гостите на корабите, спиращи на пристанището в град Русе, се наблюдава голямо търсене на екскурзиите на брега. Остават традиционните пътувания до Иваново, Велико Търново, Белоградчик, и обиколка на град Русе, е разработена нова програма за града ни. За да усетят атмосферата в Русе, освен по централната част, пасажерите ще бъдат разходени и в някои типични за града ни малки улички. Сто и двайсет кораба ще бъдат посрещнати на понтона на компанията тази година. Туристите ще бъдат от Германия и Англия.

Източник: Дунав турс


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 15 Декември 2017 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...