Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » В събота ще бъде дадено началото на туристическия сезон за русенската фирма „Дунав турс“ АД
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

В събота ще бъде дадено началото на туристическия сезон за русенската фирма „Дунав турс“ АД

17 Март 2017 16:21:21

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Родопска гайда ще огласи в събота пристанището в германския град Пасау. Така ще бъде дадено началото на туристическия сезон за русенската фирма „Дунав турс“ АД. Част от екипажа на моторен кораб „Ариана“ ще бъде с народни носии и ще посрещне първите пасажери на борда. С английски туристи корабът ще вдигне котва и ще поеме курс към Будапеща.

„Започваме оптимистично сезона, с много добро стиковане между нас и чартьорите на нашите кораби. Ще имаме доста английски туристи, което наложи и промяна както в менютата, така и в анимационните ни програми. Стремим се да се съобразяваме с вкусовете на нашите гости, с чувството им за хумор, с желанията им за развлечения на борда. Винаги сме знаели, че ако бъдем гъвкави в този бизнес, само така ще устоим на конкуренцията в този бранш.“, каза г-жа Катя Стоянова , изпълнителен директор на „Дунав турс“ АД.

С изцяло нова визия е и моторен кораб „Елегант Лейди“. През зимния сезон той бе изцяло реновиран, съобразно последните тенденции в круизния туризъм. Кабините на горните палуби са с френски прозорци, с нов интериор е ресторантът, лоби барът и рецепцията. На останалите кораби също е направен ремонт и промени в интериора. Това ни даде шанс един от големите немски туроператори да предпочете пасажера ни „Хайнрих Хайне“ за своето традиционно фирмено парти в края на месеца.

През този туристически сезон са предвидени вечери, посветени на българското вино и кухня. Гостите ще имат възможност да дегустират наши вина от различни региони, както и да се запознаят с характерните носии и танци. А в края на сезона от 29.10 до 04.11.2017 г. ще бъде организиран круиз изцяло за български гости от Виена през Будапеща, Братислава, Мелк, Пасау и обратно във Виена.Източник: „Дунав турс“ АД


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 15 Декември 2017 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...