Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Румъния » Още 6 блока одобрени за саниране в Гюргево
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Още 6 блока одобрени за саниране в Гюргево

30 Декември 2016 07:30:19

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Proiectul de reabilitare termică a șase blocuri de locuințe din cartierul Policlinică, pentru care s-au cerut clarificări, a trecut și el prima etapă de evaluare. Municipalitatea a fost informată printr-o adresă primită aseară de la ADR Sud Muntenia că a fost finalizată etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru acest proiect. Ca și celelalte două (“Lucrări de intervenţii pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 3" și “Lucrări de intervenţii pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 4"), acest al treilea proiect în valoare de aproximativ trei milioane de lei va trece la următoarea etapă de evaluare - etapa tehnică și financiară. Cele șase blocuri cuprinse în proiectul ”Reabilitarea termică a 6 blocuri de locuințe în municipiul Giurgiu – cartier Policlinica” sunt: A6, A4, C40, A1, A2, A7 – Aleea Alexandriei. Și pentru acestea sunt prevăzute următoarele lucrări: - izolarea termică a părţii opace a faţadelor cu sistem termoizolant; - înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în bloc cu tâmplărie termoizolantă; - izolarea termică a spaleţilor golurilor de ferestre şi uşi cu sistem termoizolant; - închiderea balcoanelor şi/sau a logiilor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeţilor; - termo-hidroizolarea acoperişului tip terasă, respectiv izolarea termică a planşeului peste ultimul nivel în cazul existenţei şarpantei; - izolarea termică a planşeului peste subsolul neîncălzit, în cazul în care prin proiectarea blocului sunt prevăzute apartamente la parter; - izolarea termică a soclului și alte lucrări conexe: demontare/montare instalaţii şi echipamente montate aparent pe faţade și terase, înlocuirea sistemelor de colectare ape meteorice, montat panouri fotovoltaice, iluminat cu senzori pe casa scării, inclusiv pentru acces în bloc, finisat casa scării. Programul de finanțare în cadrul căruia au fost depuse proiectele este POR 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și e utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor, Operațiunea A - Clădiri rezidențiale.

Източник: PG и RI


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 17 Януари 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...