Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Икономика » Инспекцията по труда проверява "Булмаркет" след инцидента в Хитрино
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Инспекцията по труда проверява "Булмаркет" след инцидента в Хитрино

28 Декември 2016 13:18:46

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Инспекцията по труда проверява "Булмаркет" след инцидента в Хитрино, каза по време на пресконференция днес директорът на дирекция "Инспекция по труда" - Русе Ирена Николаева. Документацията е страшно много, а проверка започнахме на 13 декември, като тя не е приключила, добави тя. Николаева сподели, че машинистите са със сключени трудови договори, инструктират се, имат издадени заповеди за цялостната организация по инструктажите. На този етап не е установено превишаване на работното време в деня на инцидента. За други периоди ще има данни по - късно, защото сега се правят изчисления.
На база на инцидента инспекторите са се съсредоточили върху работното време, което може евентуално да е повлияло върху дадения инцидент. За безопасността на цистерните тя не можа да каже нищо, защото не са компетентната държавна структура.

Източник: Тази новина е добавена от RuseInfo.net Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 17 Януари 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...