Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Възпитаничка на МГ „Баба Тонка” – единствената русенка на финалите на Международното състезание по английски език HIPPO
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Възпитаничка на МГ „Баба Тонка” – единствената русенка на финалите на Международното състезание по английски език HIPPO

22 Април 2016 08:48:08

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Само 9 ученици от България бяха допуснати до финала на Международното състезание по английски език HIPPO. Единственият участник от Русе е Гергана Стойчева, ученичка от V клас в МГ „Баба Тонка“. Тя получи максимален брой точки и в двата предварителни кръга. Неин преподавател по английски език е г-жа Тодорка Каменарова.

Тази година за четвърти път ученици от МГ „Баба Тонка“ взеха участие в международното състезание. Конкуренцията, както на национално, така и на международно ниво, беше изключително силна. Над 2 100 ученици от цялата страна се включиха в първия кръг на надпреварата, но само 263 достигнаха до втория предварителен кръг. За разлика от предходните години, участниците се състезаваха в два (вместо в един) предварителни кръга.

Гергана Стойчева ще представя не само МГ „Баба Тонка“ –Русе, но и града ни във финалния кръг на състезанието. То ще се проведе на 14-15 май 2016 г. в Лидо ди Йезоло, Италия. Пожелаваме ѝ успех!

Източник: МГ - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...