Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Отбор на МГ „Баба Тонка” на националния финал на конкурса ClimateLaunchpad 2015
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Отбор на МГ „Баба Тонка” на националния финал на конкурса ClimateLaunchpad 2015

05 Юли 2015 12:53:14

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Отборът „Smart City” на МГ „Баба Тонка“ е класиран за националния финал на конкурса ClimateLaunchpad 2015. Тимът е в състав Барбара Митева, Кристина Косовска и Мария Ташкова от 9 „б” клас. Конкурсът е за бизнес идеи за устойчиво развитие. Финалът ще се проведе на 30 юли.

ClimateLaunchpad 2015 бе отворен за участници от Австрия, Белгия, България, Кипър, Дания, Естония, Финландия, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Израел, Италия, Латвия, Литва, Малта, Молдова, Холандия, Норвегия , Полша, Португалия, Румъния, Словения, Испания, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство.

Какво предстои на „Smart city” до края на юли?

Стъпка 1: Boot Camp
Участие в двудневен Boot Camp в София за подготовка на отборите за представянето им на финала. Работа с ментори и гост-лектори.

Стъпка 2: Интензивно обучение
Периодът след обучителния лагер е период на интензивни тренировки, в който отборите усъвършенстват своя бизнес модел и презентационните си умения пред жури. Това става с помощта на екипа на Cleantech на България в 6 тренировъчни срещи на живо.

Стъпка 3: Национален финал
Националният финал ще определи отбора, който ще представи България на европейския финал през септември в Холандия.

Източник: МГ „Баба Тонка“


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...