Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Ученици от МГ „Баба Тонка” грабнаха първите места на Международния конкурс „Математика и проектиране” в Москва
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Ученици от МГ „Баба Тонка” грабнаха първите места на Международния конкурс „Математика и проектиране” в Москва

06 Май 2015 20:16:31

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

От 30 април до 6 май 2015 г. в Москва се проведе престижния Международен конкурс „Математика и проектиране”. Ученици от МГ „Баба Тонка” завоюваха големи успехи и представиха отлично град Русе и България. Трима ученици се класираха на първо място. Сред сериозната конкуренция с призовото първо място бяха удостоени Селин Шемсиева от 8 клас и Ивона Цонева от 9 клас, с научен ръководител Сюзан Феимова, старши учител по информатика и информационни технологии в МГ "Баба Тонка". На първо място е и Пресиана Маринова от 10 клас.

Достойно се представиха и другите участници от МГ "Баба Тонка". Соня и Нели Заркови от 11 клас, с научен ръководител Сюзан Феимова, се класираха на второ място. Калоян Мънев и Йоана Иларионова от 11 клас, с научен ръководител Румяна Жекова, също се класираха на второ място. Юлиян Георгиев и Петър Киряков от 12 клас, с научен ръководител Сюзан Феимова, спечелиха трето място.

Екипът от ученици и техните ръководители изказват огромна благодарност на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух”, Ротари клуб Русе-Дунав и Фонд „Математика на бъдещето” за безкористната подкрепа и ценната финансова помощ.

Източник: МГ - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...