Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Затвориха Градските хали в Русе за ремонт
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Затвориха Градските хали в Русе за ремонт

02 Септември 2014 20:22:33

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в РусеСчитано от вчера, 1 септември, Градски Хали в Русе не работят. Причината е предстоящ ремонт на магазина. Последният такъв е бил правен през 2004 година, когато магазинът отваря врати за първи път като супермаркет. Унгарската верига CBA остава за още 10 години наемател на емблематичната сграда. Тя спечели обявеният от Общината конкурс, чиито резултати бяха обявени в началото на август. Веригата бе и единствения участник в конкурса. ЦБА ще плаща месечен наем от 13 250 лв., като освен това е поела задължението през наемния период да извърши ремонтни и възстановителни дейности по сградата на обща стойност 850 000 лв., както и да поддържа минимум 80 работни места. Освен това ежегодно трябва да превежда по 5000 лв. за подпомагане дейността на русенските спортни клубове.

Източник: Тази новина е добавена от RuseInfo.net Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 23 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...