Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Бронзов медал в националното състезание „Финансов иновационен лагер” за МГ "Баба Тонка" - Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Бронзов медал в националното състезание „Финансов иновационен лагер” за МГ "Баба Тонка" - Русе

13 Май 2014 21:52:30

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

150 ученици от 30 населени места демонстрираха икономическите си познания по време на националното ученическо състезание за финансова грамотност „Финансов иновационен лагер”. Инициативата на Джуниър Ачийвмънт България и Ситибанк се провежда за втора предна година като наследник на състезанието „Банките в действие“. Отборът на Александър Сираков, единадесетокласник в МГ „Баба Тонка”, се класира на трето място. Младите икономисти получиха наградите си от Милена Стойчева, изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България, Стефан Фелстийн, управляващ директор на Ситибанк България и председател на Управителния съвет на ДАБ, и Ралица Агайн, заместник- председател на Комисията за финансов надзор и член на Управителния съвет на ДАБ.

Ученическото състезание „Финансов иновационен лагер” е кулминация на програмата за финансова грамотност, банков мениджмънт и управление на лични финанси на Джуниър Ачийвмънт и Ситибанк България. Проектът дава възможност на младите и амбициозни ученици да се докоснат до реалните условия на бизнеса, да се запознаят с добрите практики и да научат за икономически модели и инструменти за управление, прилагани на практика във финансовата сфера.

Източник: МГ - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...