Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Отново структурни промени в ИА "Автомобилна администрация" може да доведат до смяна на ръководството в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Отново структурни промени в ИА "Автомобилна администрация" може да доведат до смяна на ръководството в Русе

27 Ноември 2013 08:59:03

Реклама
ПП ГЕРБ Русе

Искрен Веселинов Местни избори 2015

Атака Местни избори 2015

Божидар Йотов Местни избори 2015

Правителството прие днес нов Устройствен правилник на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”. Неговата цел е да се подобри работата на агенцията и да се повиши ефективността при извършването на контролните й функции. Предвижда се общата администрация да бъде разделена в две отделни дирекции - едната с функции по правното, административното, информационното обслужване и управлението на човешките ресурси, а другата - по финансовото и счетоводното обслужване на агенцията. Друга съществена промяна в структурирането на агенцията е създаването на 27 регионални дирекции „Автомобилна администрация”, които досега бяха областни отдели под шапката на осем дирекции. С устройствения правилник тези осем дирекции се закриват. Обособяването на 27 дирекции ще бъде предоставена необходимата оперативна самостоятелност на директорите им за вземане на решения в рамките на предоставените им правомощия, което ще подобри качеството на работата. Това означава, че в Русе се възстановява старото положение отпреди година и половина, но може да се извърши промяна в ръководството на ИААА в града ни.

Източник: Тази новина е добавена от RuseInfo.net Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 13 Октомври 2015 )

Ford Fiesta
Оргахим АД Русе


2003 - 2015 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка под номер 00066498 в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...