Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Отново структурни промени в ИА "Автомобилна администрация" може да доведат до смяна на ръководството в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Отново структурни промени в ИА "Автомобилна администрация" може да доведат до смяна на ръководството в Русе

27 Ноември 2013 08:59:03

Реклама
ЗП "Любен Драгостинов Ангелов"

Медика Наречен

Феремерски пазар в събота в Русе

Правителството прие днес нов Устройствен правилник на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”. Неговата цел е да се подобри работата на агенцията и да се повиши ефективността при извършването на контролните й функции. Предвижда се общата администрация да бъде разделена в две отделни дирекции - едната с функции по правното, административното, информационното обслужване и управлението на човешките ресурси, а другата - по финансовото и счетоводното обслужване на агенцията. Друга съществена промяна в структурирането на агенцията е създаването на 27 регионални дирекции „Автомобилна администрация”, които досега бяха областни отдели под шапката на осем дирекции. С устройствения правилник тези осем дирекции се закриват. Обособяването на 27 дирекции ще бъде предоставена необходимата оперативна самостоятелност на директорите им за вземане на решения в рамките на предоставените им правомощия, което ще подобри качеството на работата. Това означава, че в Русе се възстановява старото положение отпреди година и половина, но може да се извърши промяна в ръководството на ИААА в града ни.

Източник: Тази новина е добавена от RuseInfo.net Моля цитирайте източника на новината.


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 01 Април 2015 )

Ford Mondeo 2015
Оргахим АД Русе


2003 - 2015 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка под номер 00066498 в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...