Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Поредна инициатива на Фонд „Математика на бъдещето“, организирана от МГ „Баба Тонка“, ще зарадва децата в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Поредна инициатива на Фонд „Математика на бъдещето“, организирана от МГ „Баба Тонка“, ще зарадва децата в Русе

15 Май 2013 11:23:39

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Поредна инициатива на Фонд „Математика на бъдещето“, организирана от МГ „Баба Тонка“, ще зарадва децата в Русе. По случай наближаващия празник на детето – 1-ви юни русенските ученици са поканени да се включат в изложба на рисунки на тема „Красиво Русе, красива България“. Творбите ще се приемат до 29-ти май в канцеларията на директора на МГ „Баба Тонка“. „Идеята е с изложбата, както да поздравим всички деца в града, така и да дадем възможност на подрастващите художници да се изявят и повече хора да видят рисунките им,“ сподели Митко Кунчев, директор на училището.
Ще се приемат творби на ученици от всички класове, без ограничения.
Отборът от математическата гимназия, който ще представи града и страната ни на математическото състезание в Хонк Конг, ще занесе за подарък на домакините в Китай албум с избрани рисунки. Така ще покажем красотата на града и страна ни през погледа на децата.
Специален гост на откриването на изложбата ще бъде младата пловдивска художничка Мишел Вълчева (http://mishelart.com), която е подготвила изненади за децата и за Русе.

Източник: А. Колева, МГ


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...