Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Сребърен и бронзов медал за МГ „Баба Тонка” от националното ученическо състезание по финансова грамотност „Финансов иновационен лагер”
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Сребърен и бронзов медал за МГ „Баба Тонка” от националното ученическо състезание по финансова грамотност „Финансов иновационен лагер”

17 Април 2013 09:22:04

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

70 ученици от цяла България демонстрираха икономическите си познания по време на първото национално ученическо състезание по финансова грамотност „Финансов иновационен лагер”.

По време на състезанието младежите решаваха казус, свързан с разработването на иновативен финансов продукт/услуга или иновация в начина на ползване и предоставяне на вече същуствуващите финансови услуги от гледна точка на потребителите. Разпределени в 10 отбора по 7 ученика, младежите имаха на разположение компютър с интернет и 5 астрономически часа, за да подготвят решението си. Доброволци от Ситибанк България помагаха на участниците с консултации и съвети, като в края на състезанието отборите презентираха пред жури своите идеи.

Мартина Филипова се класира на II-ро място като член на отбор 8.

Атанас Атанасов се класира на III-то място като член на отбор 6.

Младите икономисти получиха наградите си от г-н Стефан Фелстийн, бизнес мениджър на Ситибанк България и г-жа Милена Стойчева, изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България.


Източник: МГ - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...