Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » В Русе ще се проведе кастинг за нов български филм
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

В Русе ще се проведе кастинг за нов български филм

03 Януари 2013 17:15:37

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Днес в Областна администрация – Русе се проведе информационна среща с членове на Общинския консултативен съвет по ромските въпроси към Община Русе и на Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси. Темата на срещата бе предстоящият кастинг свързан с реализирането на нов проект за френско – български филм. Основна тема във филма ще бъде мафията и трафикът на хора. Режисьорът Кaмен Калев, завършил образованието си в Париж, е избрал тази нелека, социална тема, за да се създаде един филм с обществено значение, който да разбуди хората, сблъсквайки ги с проблематиката на обществото, в което живеем. Това е трилър за един французин, който идва в България воден от дребни мафиотски сделки, но обстоятелствата го принуждават да вникне много по-надълбоко в действителността, в която живеят българи и роми.

За двете основни роли се търсят момичета и жени от ромски произход между 17 и 40 години. За останалите роли могат да кандидатстват мъже от ромски произход между 35 и 50 години.

Кастингът ще се проведе на 8 януари 2013г. от 10 до 17ч. във Военен клуб, Русе. Всички желаещи могат да се запишат за участие на имейл – joana@waterfrontfilm.net, както и на телефон +359 885 507 425.

Източник: Обл. администрация - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 24 Май 2018 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...