Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » В Русе ще се проведе кастинг за нов български филм
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

В Русе ще се проведе кастинг за нов български филм

03 Януари 2013 17:15:37

Реклама


ЗП "Любен Драгостинов Ангелов"

Феремерски пазар в събота в Русе

Днес в Областна администрация – Русе се проведе информационна среща с членове на Общинския консултативен съвет по ромските въпроси към Община Русе и на Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси. Темата на срещата бе предстоящият кастинг свързан с реализирането на нов проект за френско – български филм. Основна тема във филма ще бъде мафията и трафикът на хора. Режисьорът Кaмен Калев, завършил образованието си в Париж, е избрал тази нелека, социална тема, за да се създаде един филм с обществено значение, който да разбуди хората, сблъсквайки ги с проблематиката на обществото, в което живеем. Това е трилър за един французин, който идва в България воден от дребни мафиотски сделки, но обстоятелствата го принуждават да вникне много по-надълбоко в действителността, в която живеят българи и роми.

За двете основни роли се търсят момичета и жени от ромски произход между 17 и 40 години. За останалите роли могат да кандидатстват мъже от ромски произход между 35 и 50 години.

Кастингът ще се проведе на 8 януари 2013г. от 10 до 17ч. във Военен клуб, Русе. Всички желаещи могат да се запишат за участие на имейл – joana@waterfrontfilm.net, както и на телефон +359 885 507 425.

Източник: Обл. администрация - Русе


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 27 Ноември 2015 )

Оргахим АД Русе


2003 - 2015 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка под номер 00066498 в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...