Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » С морско кръщене учениците от ПГРКК - Русе отбеляза Деня на Дунав
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

С морско кръщене учениците от ПГРКК - Русе отбеляза Деня на Дунав

02 Юли 2012 13:11:04

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

В деня на великата река Дунав учениците от ПГРКК посрещнаха рано сутринта бог Нептун на брега на реката. Покровителят на всички реки и морета ги приветства и освети с вода. Всеки един от гимназистите премина през тайнствения ритуал на морското кръщене, който включва минаване през спасителен пояси, поръсване с речна вода и получаване на ново моряшко име. Освен, че завършха успешно учебната година бъдещите щурмани, механизи и организатори на пристанищата и флота, получиха своите кръщелни свидетелства и благословията на бог Нептун да пътуват от сега на татък свободно през неговата водна територия. И пътуването започна ..... Всичко това се случи на понтон 2, собственост на ИА „Морска администрация” и благодарение на нейното любозно съдействие!

Източник: ПГРКК


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...