Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион » Лято 2012 в библиотеката в Русе
Продажба на
употребявани автомобили

Увеличаване   Намаляване

Лято 2012 в библиотеката в Русе

26 Юни 2012 09:30:28

Реклама
Русенски университет 2016 г.

Феремерски пазар в събота в Русе

Поредното забавно лято започна в РБ "Л. Каравелов". За дванадесета година културният институт запазва и продължава да развива ваканционните форми на работа с децата през летните месеци. Новото през 2012 година са летните занимания по немски и английски език, по време на които децата играят, рисуват, драматизират и четат. Заниманията се провеждат в Отдел литература за чуждоезиково обучение и се финансират по проект “АБВ. Изкуството на книгата”.

Дългогодишните партньори на библиотеката от Международно дружество „Елиас Канети“ и Екоклуб „Ела“ - Русе също се включват в летния клуб с атрактивна образователна програма. Участниците в сформираните групи работят в Детския отдел в две тематични направления “Екология, технологии, околна среда” и “Библиотека, книги, информация”. Гост-лектори на занятията са Диана Иванова – психолог в РЗИ – Русе и художничката Рада Бенева.

Източник: РБ "Л. Каравелов"


 Какво е e-mail бюлетин?

Още новини за деня ( 21 Март 2019 )
Няма добавени новини до момента.2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...