Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Новини » Регион
Продажба на
употребявани автомобили

Новини
 Водеща новина: 505 ранени и 26 убити при пътнотранспортни произшествия в Русенска област, половината по пътя за Бяла С мобилните камери са заснети валидни 2 558 клипа, за който са издадени електронни фишове и АУАН (актове)...[още]
 
 Водеща новина: 83 - годишен дядо остави 21 000 лева на телефонни измамници в кошче за боклук на бул. "Цар Освободител", бягал бързо преди да започне "престрелка" 83 - годишен дядо остави вчера 21 000 лева на телефонни измамници в кошче за боклук /за кучешки отпадъци/ на бул. "Цар Освободител" в Русе. Това съобщи днес комисар Теодор Атанасов - директо...[още]
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » 

Условия за ползване на новините към сайта

1. Достъпът до новините в сайта RuseInfo.net е безплатен. Всеки посетител има право да е информиран и да получава толкова информация, колкото му е нужна.

2. Всяко копиране, цитиране или друг начин на използване на новините, публикувани в сайта RuseInfo.net, може да става само след предварително одобрение от страна на RuseInfo.net Получаването на съгласие за ползване на новините е безплатно, както е безплатно и самото им ползване/цитиране. Съгласие може да бъде получено по електронна поща или по телефона.

3. Всяко нерегламентирано използване на новини от RuseInfo.net ще бъде преследвано най-усърдно, с цел овъзмездяване за нарушеното авторско право.
2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
  Затваряне
Желаете ли да има ефекти на новините?
Да
Не
  Затваряне


Зареждане Loading...