Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Афиш » Спортни събития » Cедем отбора се включиха в Коледен турнир по футбол в Ценово
Продажба на
употребявани автомобили

 Cедем отбора се включиха в Коледен турнир по футбол в Ценово
27 Декември 2016 11:54:48

Реклама
На втория ден от рождественските празници в Ценово се проведе футболен турнир на малки врати. В проявата се включиха седем отбора от населените места в общината. С най-много участници – 4 отбора, се представиха домакините от Ценово. Състезателите с жребий бяха разпределени в две предварителни групи.
Срещите преминаха изключително оспорвано и с висок спортен хъс. Отборите, заели първи две места в групите, определиха срещите за финалите. Финалният двубой между „Локо“ – Ценово и „Янтра“ – Долна Студена завърши при резултат 2:1 за ценовчани. На трето място се класираха футболистите на „Легендите“ от Ценово.
Организаторите на турнира определиха носителите на индивидуалните награди. Призът за най-перспективен футболист безапелационно беше спечелен от Теодор Тошев от Ценово. Наградата за най-възрастен играч заслужено беше присъдена на Георги Тодоров от Караманово, който и на 40 години демонстрира отлична спортна форма. Денис Цветанов от Ценово спечели отличието за най-добър вратар.
Отборите, класирали се в челната тройка, си тръгнаха с купи, грамоти, парични и предметни награди, връчени от Данчо Монков, специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация. Наградният фонд за турнира беше осигурен от кмета на община Ценово д-р Петър Петров. Коледният турнир по футбол е традиционна проява в спортния календар на община Ценово и се провежда без прекъсване повече от тридесет години.
2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info