Rousse.Info
Orgachim banner
Търсене в Помощ
Начало » Афиш » Спортни събития » "РДС Инвест" представи днес проекта си за нова спортна база, обхващаща територията на спортен комплекс "Дунав"
Продажба на
употребявани автомобили

 "РДС Инвест" представи днес проекта си за нова спортна база, обхващаща територията на спортен комплекс "Дунав"
14 Септември 2016 15:21:13

Реклама
"РДС Инвест" представи днес проекта си за нова спортна база, обхващаща територията на спортен комплекс "Дунав". Документацията е входирана от екипа на дружеството с ръководител д-р Симеон Симеонов в Община Русе на 13 юли тази година. Заявеното намерение е във връзка с течаща процедура по концесиониране на спортната база в кв. "Здравец" и желанието на дружеството да я направи привлекателно място за практикуване на различни видове спорт. Планиран е цялостен ремонт на стадион "Дунав" с възстановяване на трибуните, изграждане на козирки, подмяна на тревната настилка. Ще бъде монтиран нов LED - дисплей за отразяване на резултата и други съобщения. Ще бъдат запазени пистите за лека атлетика. Ще бъде изградено игрище с изкуствено покритие с площ 90 на 60 метра. Заложен е ремонт на настоящата хотелска част и издигане на нова административна сграда на 3 етажа. Ще се извършат ремонтни дейности и върху басейна и терена за стрелба с лък. Засега не е обявен размерът на инвестицията, но вероятно ще надхвърли 2 млн. лева.
2003 - 2016 ® Ruse Info е регистрирана търговски марка в Патентно Ведомство на Република България. Всички права запазени!
Считано от 1 януари 2017 година обновяването на тази страница ще бъде прекратено. Новият адрес на РусеИнфо ще бъде www.rousse.info